субота, 21 квітня 2018 18:29

"Формує загородзагін" - генерал про російські війська на кордоні

"Формує загородзагін" - генерал про російські війська на кордоні
Росія стягнула війська на кордон із Україною аби вгамувати бойовиків і змусити їх і далі воювати проти ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Російських військових стягнули на кордон із Україною для того, аби сформувати із них загороджувальні загони для бойовиків ДНР і ЛНР.

Про це "Апострофу" розповів військовий експерт, генерал-лейтенант Василь Богдан.

"Я не виключаю, що військові формування біля кордонів з Україною будуть використані в разі, коли настане час" Ч "і бойовики і терористи почнуть бігти через неконтрольовану російсько-український кордон, щоб знайти собі місце в РФ і згодом створити проблеми для самої Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль наказав бойовикам ДНР і ЛНР прийняти "закони" про знищення українців

Тому ці формування РФ будуть задіяні для того, щоб не допустити втечі бойовиків і терористів на територію Росії", - сказав генерал.

Володимир Путін боїться, що бойовики ЛНР і ДНР влаштують у Росії масові заворушення. Намагається відтіснити їх з російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «"Формує загородзагін" - генерал про російські війська на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути