понеділок, 15 липня 2019 07:46

Фейсбук заблокував сторінку про загиблих на Донбасі

Фейсбук заблокував сторінку про загиблих на Донбасі
Питання виникли до фотографії одного з бійців, яку використали у відео за 8 вересня минулого року. ФОТО: Вікіпедія

Facebook заблокував сторінку "Книга пам'яті полеглих за Україну", автори якої писали про загиблих у війні на Донбасі з 2014 року.

"Отримали четверте попередження. Акаунт, з якого публікувався контент, видалений, сторінка перебуває в режимі "unpublished", – повідомляють автори проекту у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи загрожує Telegram українцям

Питання виникли до фотографії одного з бійців, яку використали у відео за 8 вересня минулого року. Саме через неї і заблокували сторінку.

"Ми не видалятимемо та не перевірятимемо на відповідність до яких би то не було вигаданих стандартів жодного із розміщених на нашій Facebook-сторінці текстового чи медійного матеріалів про героїв, загиблих за Україну. Нам немає чого приховувати та ретушувати", – заявили автори проекту.

Компанія Google тестує нову соціальну мережу під назвою Shoelace. Проект має об'єднати людей, які живуть поруч, з однаковими інтересами.

Зараз ви читаєте новину «Фейсбук заблокував сторінку про загиблих на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути