неділя, 14 липня 2019 16:22

Google тестує нову соціальну мережу під назвою Shoelace

Google тестує нову соціальну мережу під назвою Shoelace
Google створює власну соцмережу. Фото: TechToday

Компанія Google тестує нову соціальну мережу під назвою Shoelace. Проект має об'єднати людей, які живуть поруч, з однаковими інтересами.

Як зазначається, вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до події, можна обговорити її з іншими учасниками в загальному чаті. Також в додатку є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею. Про це повідомляє Tehnot.

Програма поки доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версію додатку наразі немає. Розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива тільки за запрошеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 млн Android заражені вірусом "Агент Сміт"

Розробленням соцмережі займається невелика команда з підрозділу Area 120, який спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проєкту, назва Shoelace є посиланням на його мету - пов'язувати людей зі спільними інтересами, так само, як зв'язуються кінці шнурків на черевиках. За цією ж аналогією заходи, які створюються в додатку, були названі Loops - "петлі".

Російські соціальні мережі стають щораз менш популярними в Україні. Натомість українці більше відвідують міжнародні інтернет-ресурси.

Зараз ви читаєте новину «Google тестує нову соціальну мережу під назвою Shoelace». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути