четвер, 22 червня 2017 10:28

Федецький зіграв у футбол з військовими під носом у бойовиків

Федецький зіграв у футбол з військовими під носом у бойовиків
Поєдинок відбувався в напівзруйнованому спортзалі на позиції "Інтернат", що в Мар'їнці.

До прикордонників на передову в зоні АТО завітали зірки українського футболу.

Артем Федецький, головний тренер молодіжної команди "Карпат U-19" Андрій Тлумак та легенда львівського футболу, колишній гравець "Карпат" Михайло Кополовець провели символічний поєдинок для підняття бойового духу в передмісті Донецька, повідомили в Держприкордонслужбі.

До спортивного протистояння долучилися військовослужбовці Збройних сил України та Державної прикордонної служби. Поєдинок відбувався в напівзруйнованому спортзалі на позиції "Інтернат", що в Мар'їнці. Колишня школа розташована на передовій та перебуває під постійним вогнем терористів, які обстрілюють наших захисників із сусідніх териконів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слава воїнам АТО!" - Федецький святкував вихід на Євро перекличкою з фанатами

"Ми зіграли у футбол, фактично, у Донецьку. Звичайно, не найкраще футбольне поле, але ми почуваємося в цілковитій безпеці", - розповів після матчу Артем Федецький.

Екс-футболіст збірної України Анатолій Тимощук не має власної позиції. У цьому впевнена його дружина Надія. Так вона характерізує його рішення вшанувати загиблих у Другій світовій війні букетом гвоздик із георгіївською стрічкою.

Зараз ви читаєте новину «Федецький зіграв у футбол з військовими під носом у бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути