пʼятниця, 12 березня 2021 15:28

Єрмак збирається у відставку - політтехнолог

Єрмак збирається у відставку - політтехнолог
Андрій Єрмак розповсюджує Фейки. Фото: Слово і Діло

Слова керівника Офіса президента Андрія Єрмака стосовно розробленого Францією та Німеччиною і доопрацьованого Україною мирного плану врегулювання ситуації на Донбасі можуть бути фейком.

"Цю інформацію не підтвердили ані представники канцелярії Федерального канцлера, ані представники Єлісейського палацу. Дипломат Костянтин Єлісєєв, з посиланням на свої джерела серед дипломатів Франції та Німеччини, підтверджує відсутність інформації про цей план", - каже Gazeta.ua політтехнолог Тарас Березовець.

На думку експерта, цей фейк транслюють, щоб утворити "димову завісу". Завдяки їй спробують організувати прямі перемовини 6-го президента України Володимира Зеленського та глави Кремля Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гатили з гранатометів: російські найманці поранили українського воїна

"Хочуть відійти від "нормандського формату" до двосторонніх переговорів. Але це не вийде, бо Захід вимагає в України ефективної боротьби з корупцією та припинення переслідування антикорупційних організацій. Натомість Путін бачить в Зеленському зрадника та бандерівця, бо Зеленський почав відходити від РФ", - говорить він.

Єрмак хоче піти у відставку, але залишити за собою можливість обіймати державні посади.

"Мої джерела розповідають про непевний психічний стан Єрмака. Його позиції похитнулися в Офісі президента. А вихід фільму від розслідувачів Bellingcat взагалі загрожує йому відставкою", - говорить політтехнолог.

План мирного врегулювання на Донбасі чекає, коли Кремль або схвалить його, або відкрито заявить, що не хоче припинення війни.

Про це заявив керівник Офіса президента Андрій Єрмак під час онлайн-дискусії на тему "Конфлікт на Сході України: перспективи на 2021 рік".

Росія заявила, що нічого не знає про план мирного врегулювання на Донбасі, який анонсували в Офісі президента Україн

Зараз ви читаєте новину «Єрмак збирається у відставку - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути