четвер, 27 липня 2017 17:07

Експерт розповів, навіщо Росії проект "Малоросія"

Експерт розповів, навіщо Росії проект "Малоросія"
Дмитро Снєгирьов розповів, навіщо Росії Малоросія

Росія проектом "Малоросія" хоче спекатися поруйнованих територій та показати. Що на Донбасі відбувається внутрішнє протистояння.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна розповів військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

"Проект "Малоросія" виник під проведення спільних українсько-американських навчань "Сі-Бриз". Це була б віддзеркалена відповідь РФ на намагання США показати. Що вони виступають активним гравцем у врегулюванні конфлікту на Сході України. Відразу почалася заява Захарченка про створення квазіутворення Малоросія. Причому наголос робився не на тому, що Малоросія відокремлюється від України. Йшлося лише про зміну політичного режиму. Росія таким чином намагалася змінити політичні вектори. Росія хотіла показати. Що на Сході України відбувається суто внутрішнє протистояння", - сказав Снєгирьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідство над Захарченком і Плотницьким: відомі перші подробиці

Експерт додав, що Росія намагається відмовитися від фінансування зруйнованих територій, тому і дала відповідну вказівку Олександрові Захарченку.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, навіщо Росії проект "Малоросія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути