четвер, 29 червня 2017 15:29

Колишній бойовик їхав отримувати українську освіту

Колишній бойовик їхав отримувати українську освіту
Бойовик відростив волосся, щоб замаскуватися в Україні. Фото: crime-ua.com

Колишній бойовик намагався замаскуватися і здобути вищу освіту в Україні. 19-річний хлопець кілька місяців відрощував волосся, аби частково змінити зовнішність.

"Служив у терористичних підрозділах "Восток", "Б2", "Сомалі". Мав позивний "Бард". 2016 року перетнув український кордон разом з одногрупниками з донецького технікуму. Цього року закінчив слов'янський коледж і хотів вступити до харківського вишу", - повідомили в Донецькій поліції.

Затримали замаскованого бойовика на блокпості поблизу Слов'янська.

"Цей затриманий - як бойовик та його знайомий Микола Гриненко. Той після теракту в Маріуполі планував покинути місто з жіночою зачіскою та гримом. Під час затримання поліцією застрелився", - написав на своїй сторінці у Facebook В'ячеслав Аброськін, керівник донецької поліції.

За його словами, затриманий дає свідчення проти організаторів теракту в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терорист жебрає гроші на квиток у Тюмень

Українські бійці затримали під Жолобком Луганської області терориста ЛНР, який приїхав воювати на Донбас із Росії. Той розгубивися, коли виникла потреба стріляти з кулемета. Виявився кадровим війським розвідником із Батайська РФ.

Зараз ви читаєте новину «Колишній бойовик їхав отримувати українську освіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути