четвер, 29 червня 2017 11:07

Терорист жебрає гроші на квиток у Тюмень

Терорист жебрає гроші на квиток у Тюмень
Бойовик із ЛНР випрошує гроші на квиток до Росії. Фото twitter.com

У терористів із "народної міліції ЛНР" постійні проблеми із зарплатами.

"За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу "Права Справа", командування 7-ї " мотострілецької бригади народної міліції ЛНР" без пояснень причин не виплатило обіцяного грошового забезпечення російському найманцю уродженцю міста Тюмень РФ Сергію Малишеву на псевдо "Ангел". Бойовик воював проти ЗСУ у складі "бригади "Призрак", а потім перейшов до лав 7-ї "бригади народної міліції ЛНР". Примітно, що на території тимчасово окупованих районів Луганської області російський найманець знаходиться разом зі своєю родиною. Наразі терорист змушений через соціальні мережі збирати гроші на зворотній квиток в Тюмень", - повідомив Дмитро Снєгирьов.

Неповну чи часткову виплату грошового забезпечення особовому складу, командування терористів пояснює скороченням фінансування з боку Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В АТО знову загинув український військовий.

Так зване "хлібне перемир'я" для збору селянами врожаю хліба не протрималося й кількох днів. Його порушили проросійські бойовики пострілами з мінометів 120-го калібру.

Зараз ви читаєте новину «Терорист жебрає гроші на квиток у Тюмень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути