середа, 15 березня 2017 17:22

Джигурду в Києві чекає арешт за паспорт ДНР

Джигурду в Києві чекає арешт за паспорт ДНР
Одіозного Джигурду з українським громадянством можуть депортувати з Москви

Адвокат колишньої дружини Микити Джигурди розповів, навіщо насправді артисту "паспорт ДНР".

Про це повідомило видання "Деловая столица".

"Раніше усіма документами, що стосуються перебування Джигурди в Росії, займалася Анісіна, оскільки артист "до самостійного життя пристосований слабко". "Мені відомо, що він не став на облік, як того вимагає закон, тобто порушив міграційне законодавство", - заявив Сергій Жорін, адвокат колишньої дружини шоумена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джигурда розповів, чим не догодив Захарченку

Для того, аби залишитися в Росії, Микиті Джигурді терміново знадобився "паспорт ДНР". Нещодавно Володимир Путін підписав указ про їх визнання. Це надало б йому законні підстави для перебування в Росії. Зараз на нього очікує депортація в Україну, громадянство якої він має досі, та можливий арешт за епопею з "паспортом" невизнаної республіки.

Скандальний російський шоумен Микита Джигурда більше не є громадянином ДНР. 14 березня про це на прес-конференції заявив ватажок ДНР Олександр Захарченко. За п'ять днів до цього він отримав "документ" самопроголошеної республіки й вимагав за це з бойовиків гроші.

Зараз ви читаєте новину «Джигурду в Києві чекає арешт за паспорт ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути