середа, 09 вересня 2020 08:27

Двоє військових підірвалися на міні

Двоє військових підірвалися на міні
Ситуація в районі проведення операції залишається стабільною та повністю контрольованою ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу, 8 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів порушень домовленостей, які вступили в дію 27 липня, не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігалася тиша.

Однак у тилу двоє військових отримали бойове травмування. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі оцінили ризики нового наступу Росії

"Під час проведення інженерних робіт в тилу наших позицій отримали бойове травмування від вибуху міни ПМН-2 двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Обом воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров'я задовільний. Підрозділи Об'єднаних сил постійно перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки та підступних дій противника", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 9 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

На Донбасі 6 вересня на 42-й день режиму припинення вогню російський окупант порушив домовленості та відкрив вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше 3 обстріли, під час яких 1 український воїн загинув.

Зараз ви читаєте новину «Двоє військових підірвалися на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути