неділя, 06 вересня 2020 15:51

Двоє українських військових загинули на мінному полі

Двоє українських військових загинули на мінному полі
У сірій зоні на Донбасі загинули двоє військових. Фото: Reuters

Біля лінії розмежування на Донбасі двоє військових підірвались на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Це сталося під час евакуації особового складу, коли бійці обходили осередок вогню в "сірій зоні". Про це повідомляє командування ОТУ "Схід" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна скликає екстрене засідання ТКГ через заяву лідера ДНР

"Двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил підірвались на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника. Бійці були відрізані полум'ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького (Ясинуватський район Донецької області)", - йдеться в повідомленні.

4 вересня збройні формування Росії стріляли з гранатометів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Авдіївка. На провокації ворога наші захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «Двоє українських військових загинули на мінному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути