Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2018 17:14

Два бойовики здалися поліції Краматорська

Два бойовики здалися поліції Краматорська

У поліцію Краматорська добровільно здалися два учасники незаконного збройного формування. Про це повідомляє поліція Донецької області.

"У ході досудового розслідування встановлено, що два місцевих жителя 1989 і 1984 року народження в травні 2014 вступили в незаконне збройне формування" ДНР ". Чоловіки незаконно здійснювали контрольно-пропускний режим на блокпосту Краматорська", - розповіли в поліції.

В їх обов'язки входив огляд автотранспорту, перевірка документів у водіїв і пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США мають дати Україні $5 млрд на зброю - американський аналітик

"Однак, не прослуживши місяці в" ДНР "," товариші по службі "зрозуміли, що пропаганда відрізняється від реальності, а тому покинули ряди терористів. На деякий час краматорчани виїхали з міста. Дізнавшись про можливість звільнення від кримінальної відповідальності, вони повернулися і добровільно звернулися в поліцію ", -.говорітся в повідомленні.

Згідно ч. 6 ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України, від кримінальної відповідальності звільняється особа, яка перебувала в складі збройних формувань, якщо вона добровільно вийшла з такого формування і повідомила про його існування в органи державної влади або органи місцевого самоврядування, а також не вчиняла злочинів проти мирного населення.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області поліції здалися бойовики "Крапаль" і "Косяк".

Зараз ви читаєте новину «Два бойовики здалися поліції Краматорська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути