понеділок, 18 травня 2020 07:28

Два "200-х" та двоє поранених: воїни ЗСУ вдарили прицільним вогнем по позиціях ворога

Два "200-х" та двоє поранених: воїни ЗСУ вдарили прицільним вогнем по позиціях ворога
Воїни ЗСУ реагували на усі збройні провокації та відповіли прицільним вогнем по позиціях ворога. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Воїни ЗСУ відповіли прицільним вогнем по позиціях ворога. За даними розвідки, 17 травня двох російських окупантів знищено та ще двоє - поранені, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол розповів про сучасну російську зброю на Донбасі

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Авдіївки, Водяного, Славного та Невельського, Пісків та Новоолександрівки", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли, втрат серед українських захисників немає.

На Донбасі ліквідували російського терориста ДНР Руслана Гапурова на позивний "Албанець". Обставини його загибелі невідомі. Бойовики стверджують, що це сталося 15 травня.

Зараз ви читаєте новину «Два "200-х" та двоє поранених: воїни ЗСУ вдарили прицільним вогнем по позиціях ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути