середа, 28 березня 2018 11:38

"Дуже хочеться почути відповідь Росії" - Волкер зробив нову заяву

"Дуже хочеться почути відповідь Росії" - Волкер зробив нову заяву
Курт Волкер зібрався у квітні відвідати Донбас і почути від Росії відповіді на свої запитання. Фото: 5 канал

Курт Волкер збирається відвідати окупований Донбас і почути пояснення від Росії.

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України приїде у зону бойових дій у квітні-травні 2018 року, передає "Радіо Свобода".

"Я відвідаю східну частину країни, щоб побачити зону конфлікту з українського боку. Хочу зустрітися з українськими колегами в Києві. Але до того дуже хотілося б почути відповідь від Росії, щоб розуміти, про що ми можемо говорити. В будь-якому випадку дуже важливо тримати увагу на цьому конфлікті, тому що там досі відбувається гаряча фаза війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР пройшов "народний трибунал" над Порошенком

Люди досі воюють, помирають, віддають свої життя, несуть втрати, населення перебуває під величезним ризиком відключення води, тепла, зараження середовища. Це жахливо для людей. І думаю, люди, що там проживають, мають знати, що світ це бачить і хвилюється про них", - сказав Волкер.

Володимир Путін як президент РФ знає і несе відповідальність за усі злочини своєї країни. Зокрема, за анексію Криму, війну на Донбасі та отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля. У цьому впевнений Джеймс Меттіс - голова Міністерства оборони США.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже хочеться почути відповідь Росії" - Волкер зробив нову заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути