Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2019 11:46

Дружина полоненого: Медведчук звільняє водія, який завіз сім бійців ЗСУ в полон

Дружина полоненого: Медведчук звільняє водія, який завіз сім бійців ЗСУ в полон

Максим Горяїнов, про звільнення якого з полону бойовиків домовився лідер політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, сприяв тому, щоб в полоні у терористів "ЛДНР" опинилися семеро українських військовослужбовців. Про це у себе в Facebook написала дружина одного з полонених Олена Дуванова-Рожкова.

"Пан Медведчук звільнив одного з восьми українських військовослужбовців, які нещодавно потрапили в полон, Горяїнова Максима. Що б всі розуміли, цей чоловік був за кермом і сприяв тому, щоб машина з військовими, серед яких мій чоловік, Дуванов Кім, заїхала на підконтрольну територію. Ось, кого визволяє Медведчук", – написала дружина військового.

Нагадаємо, 22 травня вісім українських військовослужбовців потрапили в полон до проросійських бойовиків в районі населеного пункту Новотроїцьке. Бійці їхали на вантажівці на звірку зброї в один з підрозділів.

У четвер, 27 червня, Віктор Медведчук без відома президента Володимира Зеленського провів переговори з представниками ОРДО Денисом Пушиліним і ОРЛО Леонідом Пасічником, в результаті яких вдалося досягти домовленості про звільнення 4 українців.

Відповідний вчинок Медведчука прокоментував президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Дружина полоненого: Медведчук звільняє водія, який завіз сім бійців ЗСУ в полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути