пʼятниця, 16 червня 2017 12:49

Досвідчений сапер помер після тижня у комі

Досвідчений сапер помер після тижня у комі
Командир саперної роти 72-ї бригади Євген Сарнавський тиждень був у комі Фото: facebook.com/72.brigade.best

Вчора близько 22:00 помер командир саперної роти 72-ї бригади Євген Сарнавський на позивний "Юджин". З 8 червня він був у комі через поранення, отримані під час розмінування.

"8 червня Женя отримав тяжкі вибухові поранення під час розмінування поблизу села Новоселівка. Були розтрощені ноги, пошкоджені внутрішні органи черевної порожнини, легені. Два тижні він пробув у комі. Ми всі молилися за нього, медики робили все, що лише могли. Не втримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сидів на лавочці біля свого дому" - чоловік загинув від осколків за 10 км від фронту

З 14 років він займався розмінуванням, тисячі життів врятував, дуже багато допоміг цивільним поблизу Волновахи, в Гранітному, зараз в Авдіївці і довколишніх прифронтових селах. Самотніми лишилися старенька мати і вагітна дружина. Син чи донька, народившись, вже ніколи не побачать тата", - написали на сторінці у соцмережі товариші по службі.

Завтра, в суботу 17 червня, о 10.00 в Києві на Майдані відбудеться прощання з "Юджином".

13 червня о 23:15 внаслідок артилерійського обстрілу поблизу селище Луганське Бахмутського району на Донеччині загинув 42-річний Микола Гайдук. Був старшим солдатом в окремому мотопіхотному батальйоні "Патріот" 53-ї бригади. Родом з Нікополя Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Досвідчений сапер помер після тижня у комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути