Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 00:00

"Донецькоблгаз" підігрує терористам - Жебрівський

"Донецькоблгаз" підігрує терористам - Жебрівський
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський обурений діями "Донецькоблгазу". Фото: 112

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський звинувачує ПАТ "Донецькоблгаз" у саботажі подачі газу жителям Авдіївки і семи селищ Ясинуватського району.

Про це Жебрівський написав у Facebook.

"Жителі Авдіївки та семи селищ Ясинуватського району опинилися у заручниках монополіста - ПАТ "Донецькоблгаз", який буквально саботує подачу газу людям по вже готовому газогону", - стверджує він.

"На мою думку (як правника, колишнього слідчого), це - сприяння терористичним організаціям у формі саботажу", - вважає голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Жебрівський заявив, що звернувся до генерального прокурора та глави СБУ, щоб вони дали правову оцінку діям керівництва і власників "Донецькоблгазу".

Водночас у "Донецькоблгаз" розповідають, що не саботують подачу газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережею ширяться заворожуючі фото безлюдного Донецька

На початку червня 2017 року обстріли пошкодили магістральний газопровід, через що без газу залишились 20 тисяч жителів Авдіївки та населених пунктів Ясинуватського району.

Новий газопровід до Авдіївки будують в обхід окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «"Донецькоблгаз" підігрує терористам - Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути