пʼятниця, 11 квітня 2014 23:38

Донецькі патріоти нарядили Кобзона в шаровари

Минулою ніччю в Донецьку невідомі нарядили монумент Йосипа Кобзона в яскраво-червоні шаровари. Для надання більшого патріотизму приробили до пам'ятника жовто-блакитні вуса. Таким чином виразили своє відношення до антиукраїнської позиції московського співака, який підтримав військову агресію Путіна.

 

24 березня в Донецьку невідомі облили фарбою той же пам'ятник. Комунальні служби, як тільки отримали інформацію про інцидент, відразу ж виїхали очищати монумент.

Говорять, що у випадку з шароварами "патріотичний" Кобзон не простояв і до ранку.

Депутат Російської держдуми Йосип Кобзон є уродженцем Донеччини. Він підтримує усі дії Володимира Путіна. Не лише підписав лист на підтримку політики Росії по відношенню до України. У лютому звертався до колишнього президента України Віктора Януковича з проханням силою навести порядок. Називав бандитами тих українців, які повстали проти Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі патріоти нарядили Кобзона в шаровари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути