Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2018 17:56

Донбас у надійних руках: бійці показали, як кошмарять бойовиків

Донбас у надійних руках: бійці показали, як кошмарять бойовиків
ООСи показали, як дають відсіч терористам на Донбасі. Фото: "Укрінформ"

Російській найманці-бойовики неподалік Павлополя регулярно отримують відсіч від бійців ООС.

З настанням сутінок, коли припиняють свою роботу спостерігачі ОБСЄ, терористи активізуються. Учасники операції Об'єднаних сил розповіли, як обороняють позиції біля Павлополя, що на Донеччині. Відео поширило Військове телебачення.

"Лінія розмежування проходить за кілометр від укріплень українських бійців. Щойно закривається контрольно-пропускний пункт Гнутове, оборонці Павлополя постійно фіксують обстріли із застосуванням ворожих протитанкових гранатометів та кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Після провокативних ударів бойовиків українські військові доповідають командиру, після чого дають відсіч противнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія дозволила бойовикам безконтрольній відстріл на Донбасі

"ДНР знаходиться на відстані 1100 метрів, якщо дивитися на 12 годин і 1200 метрів – якщо на 11. Вдень трохи тихіше, а вже ближче до вечора починається стрілянина. Даємо відсіч, тримаємося. Все буде добре!", – розповів військовослужбовець ЗСУ "Гарік".

Бійці розповіли, що напередодні ворожі диверсанти застосовували кулемет протягом 10 хвилин. Після чого обстріл припинився.

Бійцям операції Об'єднаних сил на передовій дозволили відкривати вогонь у відповідь без погодження зі штабом. Така постанова пов'язана з оперативністю прийняття рішення для зберігання людських життів.

Зараз ви читаєте новину «Донбас у надійних руках: бійці показали, як кошмарять бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути