субота, 26 жовтня 2019 17:47

Добровольці знаходяться в Золотому зі зброєю нелегально - штаб ООС

Добровольці знаходяться в Золотому зі зброєю нелегально - штаб ООС
Добровольці, які чергують на блокпості в Золтому на Луганщині і виступають проти розведення сил - знаходяться там нелегально. Про це заявляють у штабі Операції об'єднаних сил на Донбасі / фото: https://www.facebook.com/LastBlockPost/

Добровольці, з якими спілкувався президент Володимир Зеленський, не є представниками силових відомств або Збройних сил України.

Вони знаходяться в зоні операції Об'єднаних сил зі зброєю нелегально, повідомляє прес-центр ООС.

"Ці люди перебували в приватному будинку і представилися добровольцями. Проте, повідомляють в ООС, вони не є представниками силових відомств або Збройних сил України (ЗСУ), уповноважених перебувати і діяти в районі проведення операції Об'єднаних сил", - пишуть у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені пофіг, з ким буде перемир'я" - Зеленський посперечався із бійцями

У законі про Операцію об'єднаних сил на Донбасі чітко визначаються категорії людей, які можуть перебувати в зоні бойових дій зі зброєю. Зокрема, люди, які спілкувалися Зеленським, не відносяться ні до однієї з наступних категорій і знаходяться в Золотому зі зброєю нелегально, порушуючи зазначений закон, чому надається належна правова оцінка.

Відео спілкування між президентом та добровольцями опублікували раніше. На ньому чути словесну перепалку:

Президент України Володимир Зеленський 26 жовтня приїхав в зону розведення сил - місто Золоте Луганської області. Президент поспілкувався з добровольцями, які виступають проти відводу ЗСУ від лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «Добровольці знаходяться в Золотому зі зброєю нелегально - штаб ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути