четвер, 27 квітня 2017 07:29

Доба в АТО: бойовики били з важких мінометів, є загиблі та поранені

Доба в АТО: бойовики били з важких мінометів, є загиблі та поранені
В зоні АТО за добу загинув один український військовий, 6 поранених Фото: korrespondent

За минулу добу підрозділи бойовиків 47 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. В результаті загинув 1 український військовослужбовець, а 6 отримали поранення.

На приморському напрямку з мінометів 120-міліметрового калібру, озброєння БМП і БТР, гранатометів і стрілецької зброї противник бив по позиціях поряд з Широкино.

З мінометів 82-міліметрового калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по опорних пунктах поблизу Водяного. Міномети 82-міліметрового калібру противник застосував по позиціях наших військ у районі Березового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нарешті я в оточенні фашистів" - оприлюднили історії італійців, які воюють за Путіна

Захисників Мар'їнки ворог обстрілював з озброєння БМП, гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку по позиціях поблизу Троїцького противник гатив з мінометів 120- та 82-міліметрового калібру, гранатометів та стрілецької зброї. Міномети 82-міліметрового калібру, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю ворог застосовував по опорних пунктах поряд з Верхньоторецьким.

По оборонцях Авдіївки противник вів вогонь з мінометів 82-міліметрового калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а захисників населеного пункту Піски обстрілював з гранатометів та кулеметів великого калібру. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог бив по позиціях поряд з Майорськом та Новгородським.

Також під Новгородським діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку бойовики обстрілювали Новоолександрівку з мінометів 120-міліметрового калібру, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, Попасну – з мінометів 120-міліметрового калібру, Троїцьке – з мінометів 82-міліметрового калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів, Новозванівку – з гранатометів і кулеметів, Станицю Луганську – з гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Постачання електрики з Росії в ЛНР - путінські амбіції" - російський опозиціонер

За даними розвідки штабу АТО, в результаті відповіді противнику вогнем протягом 25 і 26 квітня знищили 3-х російських найманців, ще 7 бойовиків незаконних збройних формувань поранені.

Колишній півзахисник "Шахтаря" і збірної України Адріан Пуканич зізнався, що живе в окупованому бойовиками Донецьку. 33-річний футболіст заявив, що не сподівається відновити кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: бойовики били з важких мінометів, є загиблі та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути