Ексклюзиви
середа, 26 квітня 2017 14:47

"Нарешті я в оточенні фашистів" - оприлюднили історії італійців, які воюють за Путіна

"Нарешті я в оточенні фашистів" - оприлюднили історії італійців, які воюють за Путіна
Італійці воюють на боці терористів на російсько-українській війні

Італійці воюють на боці терористів на російсько-українській війні.

Про це пише італійська газета La Stampa.

Щонайменше 10 італійців воюють на боці російських бойовиків, яких фінансує Москва. Майже всі вони з північної Італії.

Одним з найвідоміших найманців став Антоніо Катальдо. У Росії і Казахстані навчався різним методам війни, рукопашного бою та стрибків з парашутом. Катальдо був найманцем у Панамі і Лівії. Провів 8 місяців на Донбасі в складі бойовиків, які захопили Луганськ. Від них отримав дві нагороди. Італієць сподівається найближчим часом відправитися у Сирію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві судять бойовика з Бразилії Рафаеля Лусваргі

У Луганську воює і втікач від італійського правосуддя, колишній ультрас Андреа Палмер. В Італії його засудили до майже 4 років ув'язнення за вбивство лівого активіста. А з 2014 року він воює проти тих, кого Кремль називає "українськими нацистами". Хоча Палмер з гордістю демонструє тату у формі свастики на своєму плечі. "На Донбасі я, нарешті, відчуваю себе як вдома. Тому що тут я в оточенні справжніх фашистів", - каже найманець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР готують диверсії за участі ЄС - Тимчук

Спартак - позивний колишнього солдата італійської армії Массіміліано Каваллері. Воює на боці російських терористів у Луганську. У Facebook хвалиться нагородами, які отримав від бойовиків. "Щоразу, коли я стріляв в українського солдата, уявляв, що вбиваю одного з наших політиків у Брюсселі", - сказав італієць.

На боці Росії воює і виходець з Риму Альберто Фазоло - активіст "Міжнародного форуму Донбасу". Ця організація вербує найманців для Кремля.

Журналісти, підконтрольні ДНР, заявили, що в Італії відкрити представництво так званої республіки. Воно з'явилося у Турині.

Зараз ви читаєте новину «"Нарешті я в оточенні фашистів" - оприлюднили історії італійців, які воюють за Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути