вівторок, 17 жовтня 2017 07:16

Доба в АТО: бойовики 36 разів обстріляли українські позиції, є втрати

Доба в АТО: бойовики 36 разів обстріляли українські позиції, є втрати
Унаслідок бойових дій один український захисник загинув. Ще один отримав смертельні поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Двох бійців було поранено. Фото: 112

В зоні АТО за минулу добу 36 ворожих обстрілів. У відповідь сили АТО 28 разів вогнем із піхотного озброєння придушували активність противника.

Унаслідок бойових дій один український захисник загинув. Ще один отримав смертельні поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Двох бійців було поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку бойовики двічі упродовж декількох годин обстрілювали з гранатометів і кулеметів наші позиції біля шахти Бутівка.

Українські воїни відповідали ворогу. У результаті цього протистояння отримав поранення військовослужбовець сил АТО. А близько 18 години, унаслідок обстрілу противника у районі Кам'янки, один наш захисник загинув. Неподалік Невельського, підірвався на невідомому вибуховому пристрої і отримав смертельні поранення ще один український воїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли місто Залізне, є поранена

На приморському напрямку бойовики тричі з гранатометів і кулеметів, і один раз з мінометів калібру 82 міліметрів, били по наших опорних пунктах на підступах до Водяного.

Близько 18 години застосовували 120-міліметровий міномет біля Павлополя. Під час цього обстрілу отримав поранення ще один наш військовий. Майже опівночі, ворог з озброєння БМП обстріляв українські позиції у районі Новотороїцького.

На луганському напрямку загарбники застосовували стрілецьку зброю на підступах до Новоолександрівки та Попасної. А протитанкові гранатомети та кулемети неподалік Станиці Луганської та Валуйського.

На Донбасі затримали "групу осіб, підозрюваних у вбивстві "Мотороли" - командира бойовиків Арсена Павлова. Про це повідомив лідер бойовиків ОРДО Олександр Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: бойовики 36 разів обстріляли українські позиції, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути