вівторок, 22 серпня 2017 07:36

Доба в АТО: бойовики 30 разів порушили перемир'я, один військовий загинув, один поранений

Доба в АТО: бойовики 30 разів порушили перемир'я, один військовий загинув, один поранений
За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Фото: 112

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Один український воїн загинув, один – отримав поранення.

Основне напруження й надалі зберігається на донецькому напрямку. В районі Авдіївської промзони бойовики з вечора і майже до опівночі з різних напрямків, з мінометів, гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах. У відповідь наші бійці активно застосовували зброю на ураження, накриваючи вогневі засоби противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко пояснив, чому Путін "ходить" Донбасом

У результаті протистояння один наш військовий загинув. Крім того, ввечері бойовики тричі з озброєння БМП та гранатометів обстрілювали підступи до селища Зайцеве. А по шахті "Бутівка" упродовж 2 год. ворог випустив щонайменше 46 мін різних калібрів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку противник застосовував міномети 120-міліметрового калібру в районі Кримського та Новотошківського. Також під ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів потрапили наші укріплення неподалік Новоолександрівки та Станиці Луганської.

На приморському напрямку бандити двічі били з мінометів 82-міліметрового калібру по українських укріпленнях біля Водяного і один раз – на підступах до Широкиного.

Напередодні бойовики 47 разів відкривали вогонь по українських позиціях. У результаті протистоянь двоє українських захисників поранені, ще троє – мають бойові травми. Втрати ворога уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: бойовики 30 разів порушили перемир'я, один військовий загинув, один поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути