пʼятниця, 16 червня 2017 07:46

Доба в АТО: 50 обстрілів, один загиблий

  50 разів бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ. Фото: expres.ua
50 разів бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ. Фото: expres.ua

Ситуація в зоні АТО досі залишається неспокійною. В результаті ворожих обстрілів 16 червня загинув один військовослужбовець ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"50 разів бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗС України вздовж усієї лінії фронту. Зафіксовано 9 випадків застосовування противником забороненого Мінськими угодами озброєння, а також двічі окупанти обстріляли житлові квартали прифронтових населених пунктів" , - йдеться в повідомлені.

Під час обстрілів ворог випустив три міни у житлові квартали Щастя. Ніхто з місцевих жителів не постраждав. Інформація щодо можливих руйнувань уточнюється. Внаслідок обстрілу Луганського напрямку один український воїн отримав поранення несумісні с життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три тижні виграли б війну у Росії - Тарута

У Полтаві показали виставку "Портрет солдата" 33-річної столичної журналістки Вікторії Ясинської. Жінка робила знімки протягом чотирьох років - у шпиталях, де знаходилися поранені бійці, кафе та зоні АТО. Cфотографувала 100 бійців, людям показує 40 робіт, бо всі не поміщаються у виставкових залах. Виставка побувала в Києві, Бахмачі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Тернопілі,Чернівцях, Львові, Миколаєві, Одесі, Корсунь-Шевченківському, Коростені. Інколи на виставки приходять родичі чи знайомі бійців, які зображені на фотографіях, розповідають відвідувачам про їхнє життя.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: 50 обстрілів, один загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути