четвер, 11 травня 2017 07:13

Доба в АТО: 37 обстрілів, поранили військового ЗСУ

Доба в АТО: 37 обстрілів, поранили військового ЗСУ
Доба в АТО: 37 обстрілів, поранено одного військового ЗСУ Фото - rbc.ua

За минулу добу бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Один військовослужбовець Збройних сил України дістав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник обстрілював опорні пункти поблизу шахти "Бутівка". З мінометів калібру 82-міліметри, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї накривав вогнем захисників Зайцевого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний бойовик домагався жінку-члена ОБСЄ і використовував погрози сексуального характеру

По захисниках Авдіївки вів вогонь із 82-міліметрових мінометів і кулеметів великих калібрів, а по оборонцях Новгородського – з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів гатив по наших воїнах під Кам'янкою. Опорні пункти поблизу Троїцького обстрілював з озброєння БМП, а позиції неподалік населеного пункту Піски - з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми зустрілися з інопланетянами. Вони передали нам свої технології" - заява Захарченка

На приморському напрямку з переносних реактивних систем "Град-П", мінометів калібру 82 міліметри, танка, БМП, БТР, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог бив по морських піхотинцях у районі Широкиного. Також гатив по українських воїнах поблизу Красногорівки, Водяного, Гнутового, Павлополя та Новоселівки Другої.

На луганському напрямку із мінометів калібру 120-міліметрів і протитанкових гранатометів окупанти били по захисниках Новоолександрівки. З гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї вели вогонь по оборонцях Валуйського та Новозванівки, а захисників Кримського обстрілювали з автоматичних гранатометів.

За минулу добу у зоні проведення АТО українських бійців обстріляли 70 разів.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: 37 обстрілів, поранили військового ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути