субота, 25 липня 2020 10:32

Доба на Донбасі минула без втрат

Доба на Донбасі минула без втрат
За добу підрозділи ДСНС вилучили і знешкодили сімдесят вибухонебезпечних предметів Фото: dyvys.info

За минулу добу серед військовослужбовців Збройних Сил України постраждалих немає.

24 липня російські окупанти 9 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Старогнатівки противник тричі застосував міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі: бойовики понад 100 разів не пропускали місію ОБСЄ

Окупанти обстріляли і позиції українських захисників поблизу Гнутового, Лебединського, Пищевика та Широкиного. Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Новотошківського і Хутору Вільний.

За даними розвідки, минулої доби, українські воїни поранили одного загарбника. Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

24 липня підрозділи ДСНС зі складу ООС обстежили близько семи гектарів місцевості та вилучили і знешкодили сімдесят вибухонебезпечних предметів.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі минула без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути