субота, 08 лютого 2020 09:00

Доба на Донбасі минула без втрат

Доба на Донбасі минула без втрат
Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем. Фото: ООС

Протягом минулої доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстріляв наші позиції. Зокрема, неподалік Новомихайлівки - з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поруч з Василівкою – зі стрілецької зброї, передає штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату запуску каналу для тимчасово окупованих територій

Чотири обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Втрат і поранених серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

Вранці 8 лютого російські окупаційні війська з артилерійських систем калібру 122 мм випустили 12 снарядів та 16 мін з 120-мм мінометів по захисникам Оріхового.

Чотирьом громадянам України повідомили про підозру за фактами участі у незаконних збройних формуваннях ДНР та жорстокого поводження з військовополоненими. Про це повідомляє пресслужба офісу генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі минула без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути