середа, 02 серпня 2017 13:18

До кордону з Україною привезли чеченців

До кордону з Україною привезли чеченців
Військові з Чечні нині перебувають у Ростовській області. Фото: Публичные Люди

Росія перекинула нову військову групу до кордону з Україною. В її складі - чеченські солдати. Вони мають посилити російські війська або забезпечити ротацію окупантів.

Про це у Facebook повідомив Дмитро Тимчук, керівник групи "Інформаційний спротив".

"З метою посилення (або ротації) російських окупаційних військ на території України, з Волгоградської області Росії в прикордонний район з Україною (село Велика Неклинівка Ростовської області РФ) прибула батальйонна тактична група зі складу 18 мотострілкової бригади збройних сил РФ (постійне місце дислокації - місто Ханкала, Чечня)", - зазначив Тимчук.

Також до Ростовської області перекинули тактичну групу з оборони Нацгвардії РФ. Її завдання - не допустити проникнення в Росію бойовиків ДНР та ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО загострення: 34 обстріли, один боєць ЗСУ загинув

Ватажок терористичної ДНР Олександр Захарченко не відмовляється від своїх планів щодо захоплення Києва. Каже, що дату захоплення не називав, але на Київ обов'язково піде.

Зараз ви читаєте новину «До кордону з Україною привезли чеченців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути