Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 10:41

ДНР масово арештувала "ветеранів ополчення", які водилися з Мачете

ДНР масово арештувала "ветеранів ополчення", які водилися з Мачете
У ДНР масово арештували бойовиків, які товаришували з Мачете. Фото: Вконтакте

Так звані правоохоронці ДНР у Дебальцевому провели низку облав і арештів "ветеранів ополчення", які мали зв'язки з раніше затриманим "польовим командиром" бойовиків Ю.Свірідовим (позивний Мачете).

Затримали не менше десятка бойовиків, повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у Донецьку підрозділи "швидкого реагування" "МВС" ДНР перевели на казармений режим, вони знаходяться в підвищеній бойовій готовності. Причина проведення цих заходів на цей момент невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихід Росії з Донбасу: британський експерт прокоментував ситуацію

"Триває епопея з перевіркою комп'ютерів і ґаджетів бойовиків і російських найманців в ряді підрозділів 1-го АК. У наказовому порядку заборонили використання "мобільних пристроїв зв'язку" в службовий час. За порушення наказу командування обіцяє найжорсткіші міри покарання", - додав Тимчук.

Бойовик так званої Донецької народної республіки на прізвисько Мачете нібито вбив свою "співробітницю" і зараз оголошений втікачем.

У Пітері затримали "казачого атамана" ЛДНР Бакіна. За вимагання грошей у Санкт-Петербурзі затримали 3 громадян Білорусі, один з яких назвався "казачим атаманом", що готує бойовиків для ЛДНР.

Зараз ви читаєте новину «ДНР масово арештувала "ветеранів ополчення", які водилися з Мачете». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути