пʼятниця, 28 вересня 2018 21:04

Діти з автоматами у протигазах: у ЛНР московські священики вчать дітей бути росіянами

Діти з автоматами у протигазах: у ЛНР московські священики вчать дітей   бути росіянами
В ЛНР вчать дітей, "як бути росіянами" і стріляти з автомата. Фото - religion.in.ua

Московські священики разом із Міністерством внутрішніх справ ЛНР вчать дітей, "як бути росіянами" і стріляти з автомата.

Свято-Георгіївські військово-патріотичні збори під егідою МВС ЛНР проходять у дитячому таборі "Молода гвардія" в окупованому с. Попівка Краснодонського району Луганської області. Про це йдеться у публікації спільноти "Інтелектуальне християнство", передає "Релігія в Україні".

"В Україні дітей вчать ненависті – як ненавидіти своїх братів, а ми тут вчимо любові. Діти освоюють військові спеціальності, ідеологію, щовечора у нас проходить бесіди біля вогнища про любов до батьківщини, про патріотизм, про історію правдиву, справжню. Тема першої бесіди, яка вже відбулася, була" Як бути росіянином ", тема другої бесіди – це "Георгіївська стрічка", "Генералісимус Суворов" й історія створення російської цивілізації", – розповідає Олексій Селіванов, колишній співробітник двох відділів УПЦ МП, нині оперуповноважений з особливо важливих справ МВС ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "14-річну дівчинку подарували бойовикам" - очевидець про полон в ДНР

У проекті бере активну участь місцева єпархія УПЦ МП. Її представники освячують заходи і вносять свій внесок у виховання "військово-патріотичного духу" у дітей.

Підлітків з окупованої Луганщини бойовики відправили до російських військових таборів. 40 підлітків пройшли тактико-технічну, стройову, вогневу підготовку, хімічний і радіаційний захист у двох оборонно-спортивних таборах "Гвардієць". Вони діють у місті Пенза і в Нижньогородській області РФ.

Зараз ви читаєте новину «Діти з автоматами у протигазах: у ЛНР московські священики вчать дітей бути росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути