Ексклюзиви
субота, 20 липня 2019 14:02

Делегація НАТО відвідала Донбас
9

Район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі відвідала делегація НАТО. Експерти у галузі стратегічних комунікацій вивчали досвід ЗСУ.

"На Приазов'ї група експертів у галузі стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчала досвід і нові підходи, які застосовуються Збройними силами України, органами місцевої влади та структурами сектора оборони і безпеки в напрямках реалізації стратегічних комунікацій в районі проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС.

Особливу увагу було зосереджено на освітньому, культурному і гуманітарному аспектах стратегічних комунікацій Об'єднаних сил - створення умов для ознайомлення місцевих жителів з новинками українського кіномистецтва, театру, музики, популяризація медіа-освіти серед дітей та юнацтва, надання гуманітарної допомоги.

Зону ООС на Донбасі відвідали експерти НАТО. Фото: Facebook
Зону ООС на Донбасі відвідали експерти НАТО. Фото: Facebook
Зону ООС на Донбасі відвідали експерти НАТО. Фото: Facebook
Зону ООС на Донбасі відвідали експерти НАТО. Фото: Facebook
Зону ООС на Донбасі відвідали експерти НАТО. Фото: Facebook

Експертів також зацікавили кроки з відновлення соціально важливої ​​інфраструктури, надання ефективної медичної допомоги населенню у прифронтових районах, забезпечення заходів дозвілля і культури та створення відповідних умов для відпочинку дітей.

"Нашим західним партнерам розповіли про пілотні проекти штабу Об'єднаних сил, спрямовані на розвиток дитячих медіа і про якісно новий проект "Українське кіно - Донбасу". Родзинка цієї програми - безкоштовна демонстрація для жителів малих міст і сіл у прифронтовій зоні Донеччини і Луганщини різножанрових новинок вітчизняного кінематографа", - наголосили в прес-центрі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажок ДНР різко висловився про перемир'я

Президент Росії Путін намагається реалізувати в Україні типовий сценарій, який він вже випробував в Абхазії, Південній Осетії та Придністров'ї – це сценарій легалізації російської окупації. У цей сценарій цілком вписується ініціатива Кремля видавати російські паспорти всім мешканцям Донбасу. Про це заявиви п'ятий президент України, лідер партії Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Делегація НАТО відвідала Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути