середа, 14 червня 2017 17:26

Дефілювання під промови Путіна та російські концерти в Криму: як пройшов Міс ЛНР
5

В окупованному Росією Луганську пройшов конкурс - "Міс ЛНР". Один з конкурсів в рамках цього заходу був присвячений анексії Кримського півострова. Перед початком номера глядачам показали уривок виступу президента Росії Володимира Путіна про "повернення Криму в рідну гавань". Потім почалося дефіле конкурсанток.

Конкурс проходив у чотири етапи: дефіле - "візитка", дефіле в купальниках, вечірніх сукнях та тематичне дефіле, присвячене анексії Криму Російською Федерацією - дівчата дефілювали в шортах і смугастих футболках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу потрапили фото сина Ґіві

Виступи оцінювало журі, до складу якого увійшли партнери конкурсу, представники Італії, Великобританії, модельного агентства з Китаю.

Фінал конкурсу проводився 8 червня в Палаці культури імені Леніна в Луганську. В ньому взяло участь 13 дівчат.

Представники місії ОБСЄ отримали скарги від жителів Луганщини, що їх затримали на пункті "Станиця Луганська" українські прикордонники. Люди мали українські паспорти з відмітками ЛНР. Біля мосту в Станиці Луганській спостерігачі бачили черги приблизно з 400 осіб, які очікували проходу через пункт пропуску. Черги вишикувались з обох сторін. Дві жінки 50-60 років розповіли членам місії, що їм не дозволили вийти з підконтрольних урядом районів через наявність відміток ЛНР в їхніх українських паспортах. Спостерігачі бачили ці позначки.

Зараз ви читаєте новину «Дефілювання під промови Путіна та російські концерти в Криму: як пройшов Міс ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути