вівторок, 31 травня 2022 13:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов розповів, чи скоро в Україні завершиться війна

Данілов розповів, чи скоро в Україні завершиться війна
Війна ще буде тривати, оскільки до перемоги Україні багато чого треба зробити. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Війна з Росією не закінчиться швидко, для перемоги потрібна консолідація зусиль усієї України.

Про основні висновки, які можна зробити за час російського вторгнення, розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"По-перше, висновки робити ще зарано. По-друге, я вважаю, ті люди, які казали, що війна дуже швидко закінчиться, що ми вже перемогли, що в квітні будемо святкувати, - говорили небезпечну річ", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розкритикували політику деяких членів ЄС щодо війни в Україні

Війна ще триватиме, оскільки до перемоги Україні багато чого треба зробити.

"Нам дуже складно на фронті, ідуть бої на території Луганської, Донецької та інших областей нашої країни. Доки вони не закінчаться, доки останній російський чобіт не піде з нашої території, нам не можна заспокоюватися. Завдання Російської Федерації зі знищення нашої держави ніхто не відміняв. І з цим треба жити. Всі наші рішення мають прийматися з розумінням цієї аксіоми", - додав Данілов.

Така інтенсивність бойових дій, що спостерігається зараз на Донбасі, не може тривати довше за місяць. Водночас потрібно розуміти, що Збройні сили України мають справу із непередбачуваним ворогом.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький вважає, що війна триватиме до зими, оскільки російський диктатор Володимир Путін не бажає здавати позиції.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розповів, чи скоро в Україні завершиться війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути