Ексклюзиви
неділя, 29 січня 2017 10:37

Cлідчі у справі MH17 не можуть розшифрувати російські знімки з радарів

Cлідчі у справі MH17 не можуть розшифрувати російські знімки з радарів
pravda.com.ua

Нідерландські слідчі у справі про катастрофу рейсу MH17 заявили, що Росія передала їм дані контролю радіолокації в форматі, який не відповідає встановленим міжнародними стандартами.

Про це повідомляє DW.

Росії вже надіслано запит на передачу додаткових матеріалів та даних, які російська сторона отримала у 2016 році після висновків слідства міжнародної групи, коли заявили, що літак було збито з ЗРК "Бук", який доставили на територію Донбасу з РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готова до великого вторгнення - Клімкін

Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що слідував рейсом МН17 з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився 17 липня 2014 року в Донецькій області. Загинули всі, хто знаходився на борту - 298 чоловік. Учасники військового конфлікту в Донбасі заперечують свою причетність до цієї трагедії.
Зараз ви читаєте новину «Cлідчі у справі MH17 не можуть розшифрувати російські знімки з радарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути