понеділок, 18 лютого 2019 21:30

Четверо військових отримали поранення

Четверо військових отримали поранення
На Донбасі постраждали військові. Фото: Etcetera.media

В ході бойових дій на Донбасі сьогодні четверо військовослужбовців Збройних сил України дістали поранення.

"У період з 00.00 до 18.00 поточної доби противник 8 разів обстріляв позиції наших військ, із них 7 разів із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 мм і 82 мм із витратою 94 снарядів і мін", - йдеться у вечірньому зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти 4 рази обстріляли опорні пункти українських військ. Зі ствольної артилерії калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції бійців Об'єднаних сил у районі населеного пункту Лебединське, зі ствольної артилерії калібру 122 мм, з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Водяне; з озброєння бойових машин піхоти та ручних протитанкових гранатометів – біля селища Опитне. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено також 4 обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та 82 мм – у районі населеного пункту Катеринівка; двічі – з мінометів 120-ого та 82-ого калібрів – біля селища міського типу Новотошківське; з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Кримське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У полон бойовиків потрапив військовий 128-ї бригади Ігор Мирончук

"Підрозділи, що обороняються, відповіли на ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - зазначають у прес-центрі ООС.

16 лютого поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову загинув 28-річний Сергій Данілейченко. Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Зараз ви читаєте новину «Четверо військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути