пʼятниця, 12 жовтня 2018 12:37

"Через Донбас" - пропагандист Порєчєнков скиглить, що його знімають з ролей

"Через Донбас" - пропагандист Порєчєнков скиглить, що його знімають з ролей
Михайло Пореченков на Донбасі разом із польовим командиром бойовиків "Гіві". Тепер скаржиться, що знімають з ролей. Фото з відкритих джерел

Російський актор-пропагандист Михайло Пореченков жаліється, що через прихильність до бойовиків ДНР його почали знімати з ролей.

На проблеми поскаржився російському виданню "Комсомольская правда".

"Я ніколи не ухилявся від питань про політику, висловлював позицію щодо Криму та України. Стали знімати із ролей. Вже із затверджених проектів. Буває по-різному. Мені просто повідомляють, говорять, що роль віддали іншому. Усі. Спочатку думав, що це збіг. Потім це щоразу повторювалося. Почав дивитися, куди ведуть ниточки і хто випускає проект. Усе стало на свої місця", - сказав Пореченков.

Актор неодноразово приїжджав на окупований Донбас, стріляв по українським військовим, називав бойовика "Моторолу" своїм братом і побивався за вбитим лідером терористів Олександром Захарченком.

У січні 2015-го у розшук російського актора Михайла Пореченкова оголосила Служба безпеки України. Інформацію про розшук опублікували на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі "особи, які переховуються від органів досудового розслідування".

Зараз ви читаєте новину «"Через Донбас" - пропагандист Порєчєнков скиглить, що його знімають з ролей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути