вівторок, 31 травня 2022 13:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це ж спецназ підготовлений. Усі полягли" - "рядові" окупанти шоковані розгромом "вагнерівців" на Донбасі

"Це ж спецназ підготовлений. Усі полягли" - "рядові" окупанти шоковані розгромом "вагнерівців" на Донбасі
СБУ перехопила нову розмову окупантів. Фото: скріншот з відео

Військові Збройних сил України знищили на Донбасі великий підрозділ окупантів із приватної військової компанії Вагнера, що вважається елітною. Тепер "рядові" російські загарбники взагалі бояться воювати.

Про це свідчить перехоплена Службою безпеки України телефонна розмова окупантів, яку оприлюднили у Facebook.

"Туди, де рубіж треба взяти, туди ПВКівців он скільки загнали… А толку нех*я немає від цих ПВКівців. Там вони всі лягли. Це, бл**ь, спецназ, нах*й. Підготовлений, ї**ть в рот. Вони всі полягли. Ну не всі, там залишки якісь безпонтові. Я, х*й його знає, я більше взагалі виходів не бачу із цієї ситуації", - розповів окупант своїй дружині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб оновив дані про втрати російських окупантів в Україні

Та, своєю чергою, дала чоловікові пораду: "Пішли вони на х*й" зі своєю армією".

"Цілком слушна порада. І один зі способів піти з армії окупантів: подзвонити на гарячу телефонну лінію СБУ та здатися в полон. Номер телефону 2402 працює як для російських, так і для українських операторів", - додали в СБУ.

Обережно, запис містить ненормативну лексику

Загальна кількість російських найманців із групи Вагнера в Україні становить майже 8 тис. До 3 тис. в Україні вже ліквідували. Серед них - 200 осіб, відправлених до Києва.

За інформацією журналіста-розслідувача Bellingcat Христо Грозєва, "вагнерівці" були присутні у Бучі. Президент Росії Володимир Путін використовує їх для "найбрудніших доручень". Грозєв додав, що серед членів приватної військової компанії Вагнера є ті, що приїхали не заради грошей, а просто щоб вбивати.

Зараз ви читаєте новину «"Це ж спецназ підготовлений. Усі полягли" - "рядові" окупанти шоковані розгромом "вагнерівців" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути