середа, 15 березня 2017 14:53

"Це зґвалтування здорового глузду" - Тимчук різко висловився про події під Слов'янськом

"Це зґвалтування здорового глузду" - Тимчук різко висловився про події під Слов'янськом
Редут під Слов'янськом

Блокаду ОРДЛО треба підтримувати, але вчорашні дїї блокадників під Слов'янськом дискредитують ідею тиску громади на владу.

Про це на сторінці у Facebook написав координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Учорашні події під Слов'янському – це повна дискредитація самої ідеї громадського тиску на владу в прийнятті нею потрібних рішень. Коли доброволець-учасник АТО з числа активістів б'є такого самого добровольця-учасника АТО з числа правоохоронців – це навіть не провокація, це зґвалтування здорового глузду. Страшно, що із самого початку блокади сторони не форсували прийняття єдино вірного рішення – легалізації блокади законодавчим шляхом, а пустилися в пошук кожен "своєї правди", - сказав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала чергове відео конфлікту з Парасюком

Тимчук додав, що рішення РНБО про призупинення переміщення вантажів через лінію розмежування політично вірне й довгоочікуване.

Сьогодні на допиті у відділку поліції двоюрідний брат Володимира Парасюка стверджував, що блокувальникам заплатили по 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Це зґвалтування здорового глузду" - Тимчук різко висловився про події під Слов'янськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути