Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2017 14:18

"Це я сама придумала": матір загиблого атовця продовжують принижувати

"Це я сама придумала": матір загиблого атовця продовжують принижувати
Конфлікт бухгалтера та матері загиблого атовця в Каневі вважають вичерпаним. Фото: Pikabu

Мати загиблого в АТО луганчанина Надія Конюша не може добитися покарання своїх кривдників. Працівниця автовокзалу, яка привселюдно принизила жінку, й далі працює.

Про це повідомило видання "Обозреватель".

"Поки що все залишилося в підвішеному стані. Вони готові йти на поступки, створили якусь комісію з врегулювання цього питання. Мови про звільнення не йде. Мені здається в Каневі це неможливо. Розмову взагалі зводять до того, що, можливо, це я сама все придумала", - зазначила Конюша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій маршрутки обізвав вдову атовця халявщицею

У місьвиконкомі Канева конфлікту не бачать.

"Вчора комісія розбиралася з цим питанням. Доповідь представили й органи поліції, які теж проводили опитування всіх учасників конфлікту. Саме обидві сторони сказали, претензій не мають. На сьогоднішній день, я вважаю - конфлікт вичерпаний.", - заявив представник виконкому Володимир Святелик.

Головний бухгалтер автовокзалу в Каневі Черкаської області накинулася з образами й погрозами на матір загиблого бійця АТО, луганчанина Руслана Конюши. "На таких, як ви, треба скинути бомбу", - сказала бухгалтер.

Зараз ви читаєте новину «"Це я сама придумала": матір загиблого атовця продовжують принижувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути