четвер, 15 листопада 2018 14:41

Це буде славна охота: військові одягнули свого чотирилапого друга у піксель

Автор: бійці 72 ОМБр
 

Собака на фото – Фін, породи парсон-рассел-тер'єр. Він живе у 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, пишуть на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

Бійці жартують, що підрозділ "перейшов не тільки на нову систему харчування, а й нову форму". Фін має власний кітель і шеврон із фразою з мультфільму "Мауглі": "Это будет славная охота".

Автор: бійці 72 ОМБр
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові отримали нове озброєння

"А ще пес завжди підіймає настрій військовим. Хоча, насправді, найбільше настрій бійців піднімається, коли ворог зазнає втрат", - пишуть волонтери. Щоб бачити бойовиків навіть уночі, солдатам необхідні тепловізори. Щоб зупиняти терористів, які намагаються напасти на наші позиції "по-темному", бійцям необхідні тепловізійні приціли. Один Pulsar Trail XQ50 коштує 105 200 грн. Допомогти придбати тепловізійний приціл для захисників України можна тут: https://goo.gl/QWg9ve

У Попасній на Луганщині відремонтували ще один міст. Він став третім мостом, відбудованим військовими на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Це буде славна охота: військові одягнули свого чотирилапого друга у піксель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути