Ексклюзиви
пʼятниця, 28 квітня 2017 14:02

Боєць "Бутівки" передав коханій дівчині трьох осиротілих лисенят
5

Фото: Анна Лакиза

Боєць шахти "Бутівка" Олександр Косик передав своїй дівчині Анні Кайзер на мирну територію подарунок - трьох диких лисенят із зони АТО. Осиротілих тварин знайшов і приніс на позицію місцевий пес. Волонтери привезли лисенят сьогодні вночі.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Цей жест підтверджує, що на передовій неабияка людяність. Матір лисенят підірвалася на розтяжці. Її діток притягнув пес у зубах. Хлопці не могли покинути тварин. Один з них таким способом зробив подарунок коханій дівчині. В дорозі тварини вели себе добре. Одне лисеня постійно спало на грудях", - говорить Сергій Глоба, голова волонтерської організації "Європейський вибір".

Лисенята - самці. Анна назвала їх Чарлі, Мару і Ром. Годують їх молоком.

"Одне заберу собі, щоб доглядати. Мешкаю в приватному секторі. Головне, аби подружився з моїм котом. Ще одне пообіцяла товаришу в приміське село. А третє - не вирішила. В розплідник не хочеться віддавати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають господаря для пса із зони АТО

Олександр і Анна - з Полтави. Зустрічаються півроку. Чоловік - боєць 72-ї механізованої бригади, гранатометник.

"Мало розповідає, що там відбувається. Поговорити доводиться не часто. Тепер лисенята про нього нагадуватимуть", - додала дівчина.

"Військове телебачення України" опублікувало відеоролик "Фронтові друзі назавжди". Про собак та котів, які супроводжують українських бійців на війні.

Зараз ви читаєте новину «Боєць "Бутівки" передав коханій дівчині трьох осиротілих лисенят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути