пʼятниця, 30 березня 2018 23:18

Бойовики зосереджують танки у населених пунктах – штаб АТО

Бойовики зосереджують танки у населених пунктах – штаб АТО
Бойовики на Донбасі готуються порушити перемир'я. Фото: 112

Бойовики продовжують приховано зосереджувати військову техніку та озброєння на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр сил АТО.

У районах населених пунктів Чистяково, Олександрівка та Круглик спостерігачами підтверджено факт розташування 14 танків, а у районі населеного пункту Золоте – 9 БМП-1. Спостерігачі виявили відсутність у місцях зберігання відведеної техніки18 танків, 9 мінометів 82 калібру та 15 одиниць протитанкових гармат МТ-12.

На Світлодарському напрямку зафіксовано переміщення техніки бойовиків до лінії зіткнення, у кількості 14 БМП та 6 одиниць тентових вантажівок, які рухалися з району Дебальцевого в бік населеного пункту Логвінове.

У східній частині Безіменного, на приватних ділянках зафіксовано розташування декількох танків, а на території школи Софіївки – артилерійські системи різного калібру.

У промзоні населеного пункту Кадіївка та на території ПТУ №10 Роздольного виявлено реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великоднє перемир'я на Донбасі почалося з обстрілів

Подібні дії з боку окупаційної адміністрації Росії українська сторона СЦКК розцінює як черговий етап підготовки засобів вогневого ураження проти ЗСУ та по мирному населенню Донбасу.

Із 00:01 30 березня на Донбасі почало діяти перемир'я, приурочене до Великодніх свят. Про це домовилися у Мінську. Це вже 13-та спроба встановити тишу в зоні АТО. Попередні 12 разів бойовики зривали домовленості.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зосереджують танки у населених пунктах – штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути