субота, 19 серпня 2017 09:10

Бойовики зосередились на Авдіївській промзоні

Бойовики зосередились на Авдіївській промзоні
Авдіївську промзону обстрілюють з гранатометів і танків Фото: ВВС

Протягом вчорашнього дня російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій українських військ із гранатометів і стрілецької зброї. Найбільше відкривають вогонь по Авдіївській промзоні.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Біля Авдіївки після 18 години бойовики тричі обстрілювали наші позиції з мінометів різних калібрів, танку та гранатометів. Вогнем у відповідь українські бійці жорстко придушували активність противника. У ході одного з таких протистоянь один український військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку бойовики з 82-міліметового міномету та великокаліберних кулеметів майже годину били по наших укріпленнях на підступах до Чермалика. Ввечері під ворожим вогнем опинились українські позиції неподалік Павлополя, Лебединського, Широкиного. Внаслідок обстрілу нашого опорного пункту у районі Водяного, ще один українських захисник отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тіла знаходили четвертовані й з виколотими очима" - подробиці Іловайської трагедії

На Луганському напрямку було відносно спокійно. Терористи використовували стрілецьку зброю і гранатомети неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

За минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили режим тиші. В ході бойових дій троє українських воїнів отримали поранення.

Соцмережу обурила історія про колишнього бійця АТО, який їхав на заробітки до окупованого Криму. Про заробітчанина розповів у Facebook учасник АТО, військовий Олексій Петров.

"Недалеко від адмінкордону з Кримом зустрів трьох хлопців, які попросили їх підвезти. З'ясував, що прямували на окупований півострів на заробітки, але їх не пустили російські прикордонники. Один із заробітчан, до того ж, виявився учасником АТО", - каже Олексій Петров.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зосередились на Авдіївській промзоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути