субота, 21 квітня 2018 16:50

Бойовики збирають харчі у місцевого населення і готуються до оборони

Бойовики збирають харчі у місцевого населення і готуються до оборони
Бойовики почали зведення оборонних укріплень, а також збір продуктів харчування у місцевого населення. Фото: Sprotyv

На Донбасі бойовики почали посилювати фортифікаційні обладнання передових позицій, також продовжується будівництво так званої третьої лінії оборони.

Про це розповів речник Міністерства оборони, полковник Дмитро Гуцуляк на брифінгу із журналістами, який пройшов у суботу, передає Укрінформ.

"За інформацією Головного управління розвідки МОУ, командування російсько-окупаційних військ посилює фортифікаційне обладнання передових позицій та продовжує створення так званої третьої лінії оборони", - сказав Гуцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН озвучили шокуючу кількість загиблих цивільних на Донбасі

За його словами, окупаційна влада зобов'язала місцеве населення забезпечувати підрозділи бойовиків будівельними матеріалами, технікою, продовольством і пально-мастильними матеріалами. Також речник Міноборони розповів, що окупанти збирають у місцевого начелення продукти харчування для своїх військ, приховуючи це діяльністю громадських організацій.

Бойовики російсько-терористичного угрупування "Восток", яким керує ватажок Олександр Ходаковський, вирили собі окопи на донецькому кладовищі. Український блогер опублікував фото "лінії оборони" бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики збирають харчі у місцевого населення і готуються до оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути