Ексклюзиви
середа, 30 травня 2018 08:03

Бойовики зазнають втрат під час наступів

Бойовики зазнають втрат під час наступів
Троє бойовиків убиті, ще три отримали поранення. Фото - Народна Правда

За минулу добу, 29 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою і відзначається відносним зменшенням інтенсивності бойових дій.

Під час наступу бойовиків четверо наших захисників отримали поранення. Пораненим надана кваліфікована медична допомога, їх життю нічого не загрожує. За даними розвідки, троє бойовиків були вбиті, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. На горлівському напрямку - в районі населених пунктів Зайцеве, Південне. Не припиняються бої на донецькому напрямку поблизу Авдіївки і Мар'їнки, на маріупольський напрямку - в районі населеного пункту Широкине.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приєднався до Ґіві: снайпер ЗСУ знищив командира бойовиків "Сомалі"

Місцеві бойовики і російські військові 36 разів прицільно обстрілювали наші позиції, з них дев'ять разів застосовували важке озброєння. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику поліпшити тактичне положення, вели активну оборону і давали адекватну відповідь супротивнику.

Найближчим часом має бути рішення щодо введення миротворчої місії на Донбас. Про це сказав президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зазнають втрат під час наступів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути