пʼятниця, 06 квітня 2018 14:48

Бойовики залякали міжнародних спостерігачів на Донбасі

Бойовики залякали міжнародних спостерігачів на Донбасі
Спостерігачі ОБСЄ намагалися пояснити бойовикам, що мають право запускати безпілотник, але ті у відповідь почали погрожувати зброєю. Фото з відкритих джерел.

Бойовики ДНР погрожували спостерігачам ОБСЄ зброєю й заважали виконувати свої обов'язки.

5 квітня біля окупованого Кремінця на Донеччині спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі намагалися запустити безпілотник, передає "Радіо Свобода".

Синій автомобіль марки "Лада" з номером АА237 і маркуванням "поліція" російською мовою розвернувся у бік спостерігачів. З авто вийшли троє чоловіки: один у камуфляжному одязі, а двоє інших у формі поліції; у кожного з них на плечі був автомат (типу АК). Чоловік у камуфляжному одязі російською мовою відрекомендувався "командиром спецпідрозділу". Заявив, що це "зона без польотів" і що їм не повідомляли про застосування місією безпілотного літального апарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики стали менше стріляти в Донецькій області - звіт СММ ОБСЄ

Потім до патруля СММ під'їхав ще один автомобіль із бойовиками, які агресивно розмовляли, тримаючи напоготові зброю. Співробітники місії забрали обладнання й поїхали на базу в окупованому Донецьку.

Раніше патруль місії ОБСЄ на Донбасі вирахував, де терористи почали накопичувати військову техніку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики залякали міжнародних спостерігачів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути