неділя, 07 березня 2021 20:49

Бойовики встановлюють міни на дорогах

Бойовики встановлюють міни на дорогах
Місія СЦКК повідомила, що найманці блокують дороги. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Українська сторона Спільного центру контролю і координації повідомила, що бойовики блокують дороги.

У звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 6 березня повідомляють, що патруль СММ 4 березня виявив біля селища Ясна 33 протитанкові міни.

17 протитанкових мін встановили поперек дороги, у 2,5 км від населеного пункту Саханка на тимчасово окупованій території Донецької області. Фахівці повідомили, що ці міни належать збройним формуванням РФ.

Збройні сили РФ і їх найманці продовжують перешкоджати роботі місії. 4 березня БПЛА під час польоту над непідконтрольним Україні селищами Сорокино та Ясне глушили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі почалось відновлення поставок газу

"Вищезазначені факти свідчать про те, що представники незаконних збройних формувань РФ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості", - наголошують в повідомленні.

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала за добу 105 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Більшість - у Донецькій області, йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики встановлюють міни на дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути