середа, 16 серпня 2017 12:54

Бойовики винайшли нову тактику війни

Бойовики винайшли нову тактику війни
Бойовики створюють димову завісу, щоб легко влучати в солдатів ЗСУ. Фото: dn.depo.ua

Терористи почали використовувати спеку. Стріляють запальними патронами по суходолу, провокують загоряння дерев. Коли наші бійці опиняються в їдучому диму, обстрілюють. Через це поранені троє українських солдат.

Про нову тактику бойовиків повідомила ТСН.

"Вогонь усе ближче підійшов до наших позицій, почався сильний обстріл, димова завіса – і прилетів нам подарунок. Одразу троє трьохсотих", - сказав боєць на позивний "Дизель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери виявили, як російські окупанти маскують свої "Гради"

Інші військовослужбовці розповіли, що в диму нічого не бачили, дихати було важко. Гасити полум'я вони не можуть, щоб не виказати точне розташування.

"У бойовиків відбулася ротація, вони зараз вираховують наші вогневі засоби. Намагаються вирахувати", - зазначив боєць на позивний "Білий"

Російське командування оголосило на окупованому Донбасі нову хвилю мобілізації. Щоб доукомплектувати бойові підрозділи, терористи вводять в оману жителів окупованих районів. Обіцяють їм проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики винайшли нову тактику війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути