середа, 29 листопада 2017 22:52

Бойовики "віджимають" один з найбільших металургійних заводів

 

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" офіційно заявила про значний ризик фактичної втрати управлінського контролю над промисловими майданчиками й офісними приміщеннями в Алчевську.

Про це повідомляється в офіційній заяві "ІСД".

Окрім ПАТ "Алчевський металургійний комбінат", ІСД втрачає контроль над ПАТ "Алчевський коксохімічний завод" і ПАТ "Екоенергія", які загалом є значною частиною бізнесу цієї групи.

"Акціонери та менеджмент групи "ІСД" докладають усіх зусиль для збереження контролю над виробничими активами. Однак у ситуації, що склалася, акціонери та менеджмент не можуть достовірно й відповідально спрогнозувати подальший розвиток подій і можливість збереження ефективного управлінського контролю над активами в місті Алчевську, розташованому на території, тимчасово не контрольованій органами державної влади України", - йдеться в заяві групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державі варто підтримати металургію, щоб забезпечити виконання оборонного замовлення - експерт

Водночас наголошується, що корпорації "ІСД" не відомі справжні наміри осіб, які, за сприяння представників незаконних збройних формувань, чинять грубі спроби втручання в діяльність підприємств.

На окупованих російськими найманцями територіях Донбасу відбулося стрімке скорочення кількості робочих місць. Це сталося внаслідок розкрадання окупаційною владою місцевих підприємств. Зазначається, що це визнали навіть бойовики.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики "віджимають" один з найбільших металургійних заводів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути